Om mig

Om mig

 

Jag, Gunilla Gunnarsson har en bakgrund från kontorsvärlden och har bl a arbetat som direktörsassistent och internkonsult inom en större koncern.

 

Den sistnämnda befattningen bestod i att bl a skriva manualer till vårt interna varuflödessystem, där jag hade "frågor" och "signaler" på min lott.

Jag ansvarade även för utbildning och "help desk" för ett program - electronic mail - som var en föregångare till dagens e-post.

(Nu pratar jag om tiden 1985 till halvårsskiftet 1988.)

 

Till min förvåning upptäckte jag att rollen som utbildare passade mig fantastiskt bra.Tanken till och med slog mig, varför utbilda i ett datasystem och inte människor! Vad det nu skulle betyda?

Och ca 1 år därefter kom och möjligheten och svaret!

Vi skulle byta electronic mail-program, ett koncernbeslut från Holland.

Jag åkte tillsammans med min chef till Danmark för en demonstration av programmet.

Jag upplevde genast att det här vill jag inte arbeta med.

 

Jag lyssnade till min intuition!

 Och insåg: detta är signalen, jag ska göra något annat!

 

Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling och positivt tänkande - vilket var väldigt populärt redan då. Och jag minns såväl ordet "måste" - och det var precis vad jag kände - det här måste jag inte.

Vi hade tittat på programmet i Danmark en torsdag och på lördagen samma vecka tittade jag in på Café Pan (en träffpunkt för bl new age) för att söka inspiration.

Jag började bläddra i tidningen Energivågen och fick plötsligt se en annons, som löd ungefär:

 

Bli Kinesiolog - Nytt Yrke i Sverige!

 

Och jag började läsa om innehållet i utbildningen. Och bestämde att detta vill jag bli - fast jag då aldrig ens hört talas om Kinesiologi!

 

På måndagen ringde jag till Kinesiologiskolan och frågade om en person som jag kunde gå en sådan utbildning. Visst kunde jag det - men jag blev rekommenderad att gå en veckoslutskurs för att få inblick i vad det handlade om - det behövs inte svarade jag. Och jag anmälde mig direkt per telefon.

Utbildningen skulle börja i augusti och var på heltid fram till jul. När jag ringde var det februari och man visste inte då om  utbildningen kunde bli av - beroende på antal deltagare.

På tisdag förmiddag (= 5 dagar efter vi varit i Danmark) gick jag in till min chef och sa upp mig!

 

 Som ni förstått blev utbildningen av.

 

Det som mest förvånade mig när jag började utbildningen var att även här gällde det att ställa frågor och tolka signaler!

 

Kinesiologi är ett väldigt omfattande och stort "paket" och det tog ett tag innan jag fann mitt sätt att arbeta med det.

Vägen har varit lång och krokig och alla nyanser där emellan och naturligtvis även väldigt  lärorik och glädjefylld och jag har aldrig för ett ögonblick ångrat mitt hastiga beslut.

 

Våren 2014 hände den absolut största utvecklingen - dittills!

 

Plötsligt kunde jag hjälpa en nära släkting, som bodde på ett paliativt hem, och som fått en obotlig sjukdom och dessutom blivit förlamad på vänstra sidan.

Genom en syn, som uppenbarade sig när jag satt hemma och såg på TV, och som dessutom kom till mig 2 kvällar i rad, precis på samma klockslag och scenariet var exakt detsamma.

Plötsligt befann jag mig i rummet hos min släkting tillsammans med 3 änglar (senare har jag fått veta att det var ljusbärare).

Ljusbärarna stod utplacerade 2 på ena och 1 på den andra sidan om min släktings huvud.

Jag förstod var min plats var och såg att jag ställde mig så att vi bildade 2 par mitt emot varandra.

Och jag visste exakt vad jag skulle göra!

Tillsammans med en annan släkting hade jag blivit kallad till ett gemensamt samtal med läkaren, detta hölls 5 dagar efter min syn.

Till min förvåning sa läkaren att min släktings tillstånd hade förbättrats, och hon kunde ej ge någon förklaring till detta!

Och efter ytterligare 1 vecka var min släkting uppe och gick med gåstol.

Och resultatet blev att min släkting kunde komma hem, gå ut med hjälp av rullator och personligt stöd. Och fick en fin sista sommar!

 

Jag bestämde då att gå en Healingutbildning.

Under utbildningen uppenbarade sig Ärkeängel Mikael för mig och jag fick veta via en annan kursdeltagare att han bad henne fråga mig om han fick bli min dagliga guide (jag såg honom men kunde då inte höra honom).

Jag blev naturligtvis väldigt smickrad och glad och svarade såklart, Ja tack! 

Dock hade jag då svårt att förstå och ta till mig varför just jag.

Men han vägledde mig ända fram till ca 6 månader efter jag tagit mitt Healingcertifikat och då jag fick veta att jag är Ljusbärare och att jag inte längre skall koppla upp mig och kanalisera healingenergi, utan att jag har direktkontakt. 


Och under sommaren 2017 fick jag dessutom tillgång till en ny, unik, mycket ljus, gyllene, kraftigt läkande och djupt harmonierande energi.